Адреса факультету: м.Кам'янець-Подільський, 32300. Польський ринок,6.

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні та АТО

25 листопада 2017р. на факультеті корекційної, соціальної педагогіки і психології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, студенти (з першого по четвертий курс) почтили пам'ять учасників Революції Гідності, Героїв Небесної Сотні та АТО.

Активісти студентського самоврядування запросили на захід учасника Революції Гідності та АТО Дмитра Мазія. Молодь змогла від очевидця ознайомитись з детальними фактами революційних подій, та особливостей військових дій на сході, що стало вже історією нашої країни. Також, Дмитром було згадано про нашого випускника, загиблого 22 липня 2015 року в зоні антитерористичної операції Миколу Гордійчука. Студенти мали можливість відкрити для себе особистість Миколи зі слів його друзів, рідних, однокурсників, викладачів із документального фільму «Микола Гордійчук. Своєрідний. Nik Своєрідний» (2015).

Після перегляду фільму ніхто з учасників заходу не залишився байдужим, на обличчях молоді проблискували сльози... Вони розуміли, що відбувається в нашій державі і пишаються тими людьми які на даний момент знаходяться в АТО та тими, що поклали своє життя за ради їх майбутнього.