Адреса факультету: м.Кам'янець-Подільський, 32300. Польський ринок,6.

Міжнародний День логопеда

14 листопада на  факультеті корекційної та соціальної педагогіки і психології відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному Дню логопеда.

Увагу присутніх на святі утримували неперевершені ведучі – Назар Подтабачний  та Юлія Маковійчук (студенти ІІ курсу).

Студенти підготували чудове свято, впродовж якого майбутні логопеди та викладачі кафедри логопедії та спеціальних методик обмінялись вітаннями. Аудиторія захоплено сприйняла вітальні пісенні виступи Мигасюк Наталії (студентки ІІІ курсу) та Столярчук Катерини (студентки ІІ курсу). Усіх присутніх розчулила віршем професійної спрямованості першокурсниця Голянич Марія.

Атмосфера свята була насичена щирими емоціями, почуттями вдячності від студентів, оптимізмом та гумором. Натхненні слова-вітання студенти отримали з вуст завідувача кафедри – канд. психол. наук, доцента О.В. Гаврилова. У цікавій вікторині (за задумом студентів) викладачі кафедри зізнавались у кумедних випадках з власного викладацького досвіду.

Справжньою родзинкою свята був уже традиційний Конкурс скоромовок для першокурсників-логопедів.

Завершилось свято врученням грамот викладачам кафедри, у яких студеї засвідчили своє захоплення науковцями-наставниками.

Ще раз щиро вітаємо усіх дотичних до логопедійної спільноти з професійним святом! Зичимо усіляких гараздів та успіхів на професійній, в т.ч. навчально-професійній ниві.